Széchenyi 2020

Kedvezményezett neve: Mayo Chix Magyarország Kft. 

A projekt címe: A Mayo Chix Magyarország Kft. termelési rendszereinek modernizálása

A szerződött támogatás összege: 21 810 246 Ft 

A támogatás mértéke: 70% 

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.06.30. 

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.7-20-2021-00070

A projekt tartalmának rövid bemutatása

Jelen pályázat lehetőséget nyújtott a cégünk számára a COVID-19 által okozott komoly bevétel kiesés enyhítésére, valamint – több esetben időszerű - technológiai fejlesztések, termelékenység hatékonyság növelő beruházások, valamint jobb munkaköri környezet létrehozásához. 
A bérköltségek, támogatása komoly segítséget nyújtott a közelmúltban a divatipart érintő nehéz gazdasági helyzetben. Az igényelt bértámogatás segítségével ruhamodellező és tervező kollégáink bérköltségét támogattuk átmeneti jelleggel. Az ő munkájuk elengedhetetlen ahhoz, hogy a vírushelyzet elmúltával felpörgő kiskereskedelemben ki tudjuk elégíteni a vásárlóink igényeit. 

Nyomtató és vágógépek

A kilencvenes évek végén, a kétezres évek elején könnyen ki lehetett elégíteni a piaci igényeket. Minimális befektetéssel, pár olcsó karuszellel (szitanyomó géppel), egyszerű mintával, nagy mennyiségben lehetett gyártani a divatárut. A piaci igények nagyot változtak az elmúlt 10 évben. A pronto moda heti szintű megújulást igényel a technikákban és a designban egyaránt. Ez azt jelenti, hogy például egy modell, vagy akár egy díszítőelem legtöbbször egy kört fut, ami azt jelenti, hogy 100-200 termék gyártása után újat tervezünk. Ezt az állandó megújulást a klasszikus technikákkal már szinte lehetetlen megoldani. A beszerzett modern eszközök (Graphtec vagóplotterek és Epson szélesformátumú nyomtatórendszer) biztosítják, hogy a megújult piaci igényeket a jövőben is képesek legyünk kiszolgálni. 

Informatikai eszközök 

Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a közösségi médiában, weblapunkon, közösségi oldalakon, óriásplakátokon megjelenő fotó és video anyagokra, mely munkáinkat kereskedőink részére is térítésmentesen rendelekzésre bocsátjuk. Az általunk elkészített termékekről, kollekciókról – kereskedőink részére – ugyancsak kép- és video anyag készül. Időről időre igyekszünk a legjobb minőséget nyújtani, az évi többszázezer fotó és több ezer videók elkészítéséhez profi infrastruktúrára van szükség, amely egy részét jelen projekt támogatását felhasználva sikerült beszereznünk. 

INSTAGRAM

@mayo_chix

Kosár tartalma