Cégtörténet

A Mayo Chix divatcég alapjait 1989-ben rakták le a cég alapítói Magyarországon. Az elmúlt 20 évben a folyamatos kihívásokra sikeresen reagálva - komoly csapatépítés után - napjainkra a márkát sikerült Magyarországon és a környező országokban egyaránt a legismertebbek közé pozicionálni, annak ellenére, hogy a régiót mind a multinacionális mind pedig a kínai és a textilben szintén erős török cégek is kiemelt figyelemmel hódították ez idő alatt.

A jelen

A márka regionális jelét mutatja a Magyarországon működő közel 60 márkabolt, köztük az összes nagyvárosi bevásárlóközpontban, valamint közel 120 viszonteladó, a kisebb településeken. Magyarországon különösen az utóbbi 3 évben sikerült a bevásárlóközpontokban működő boltjainknak egyedi arculatot kölcsönözni, nemzetközileg elismert designerek bevonásával. A visszajelzés gyors volt és egyértelmű. Jelenleg az öt legnagyobb vidéki városban működő bevásárlóközpontok közül valamennyi homlokzatán ott van a Mayo Chix embléma a multinacionális cégek neve mellett.

Termelés

A "Mayo Chix" divatmárka mögött egy divatcég áll, ami a saját tervezésű kollekciókat saját hálózaton keresztül legyártva hozza azt forgalomba. Ebben munkánk nem tér el a világban jelenleg sikeresen működő nemzetközi cégek gyakorlatától. Munkánkat három iparművész divattervező és tervező grafikusok valamint a szervezésben és háttérmunkában, értékesítésben közvetlenül résztvevő kb. 40 munkatárs segíti. Gyártási megrendeléseinket valamennyi nemzetközi céggel együttműködő gyárban fogadják és teljesítik, stabilizálva ezzel cégünk árualap ellátását, nagyban hozzájárulva a nemzetközi terjeszkedésünk megalapozásához.

INSTAGRAM

@mayo_chix

Kosár tartalma